Benzi protectoare Shadow Shields

Despre Shadow Shields

 
     De fiecare data cand ma fardez sau fardez o clienta, mi se intampla sa imi cada fard de pleoape si in zona de sub ochi.Uneori nu se observa, dar de cele mai multe ori se vede foarte urat.Exista multiple variante pentru a ne feri de astfel de situatii, iar una din cele mai cunoscute este aplicarea pudrei pulbere in zona de sub ochi.Ei bine, mie nu imi place varianta asta.Am incercat si prin a farda intai zona ochilor si apoi prin aplicarea fondul de ten, pentru a scapa de curatarea dificila a fardului de pleoape cazut.Nici asa nu imi este comod.
     Toate astea au condus la cautarea altor variante.Si le-am gasit: Shadow Shields.
 
     Le-am gasit initial in SUA, pe site-ul oficial.Am incercat sa le comand si nu am putut plasa comanda corect.Apoi am dat un mail, dar nu mi s-a raspuns nici pana astazi.Am ramas dezamagita si cu gandul la o rezolvare pentru problema mea.
     In urma cu o saptamana am vazut o imagine pe facebook cu aceste minunate Shadow Shields, postata de Cosmetic Style.Le-am comandat imediat!Nu mi-a venit sa cred ca am gasit asa ceva in Romania.In cateva zile a ajuns si coeltul, si le-am si testat.
   
    Partea din spate este adeziva si are multiple feluri in care se poate utiliza.Se pot detasa doar capetele, se pot detasa capetele si partea centrala sau se poate detasa toata folia de pe spatele protectiei.
 
    Recapitulare: sunt minunate! Costa 35 ron o cutie cu 30 de protectii (15 perechi).Le puteti comada dela Cosmetic Style.Merita incercate!Va garantez ca sunt bune!

Va pup! :* 
 
PS: Multumim Crenguta pentru review.

Comentarii articol

Nu exista comentarii

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii pe email!

Facebook