Produse Empireo Cosmetic - parfumuri, creme

Produsele Empireo COSMETICS

Produsele marca Empireo Cosmetics sunt branduri premium ale parfumurilor Empireo. Acestea prezintă o calitate superioară È™i sunt produse în propria fabrică, fiind comparabile cu cele mai cunoscute marci internationale. Pe lângă parfumuri, compania se concentrează pe producÈ›ia efectivă de geluri de duÈ™, cu un conÈ›inut ridicat de substanÈ›e naturale, care cresc hidratarea È™i catifelarea pielii. Compania pregăteÈ™te, de asemenea È™i alte produse cosmetice È™i suplimente alimentare.

Parfumul sau mirosul în sine este cea mai importantă caracteristică È™i parfumurile noastre sunt făcute cu cele mai moderne metode. Acestea constituie un amestec de uleiuri naturale, asemenea celor mai moderne parfumuri de pe piață. În funcÈ›ie de tipul de parfum, fiecare dintre ele trece printr-un ciclu de fabricatie de 4 până la 12 săptămâni.

Produsele noastre respectă cele mai stricte reglementări și standarde UE. Toate parfumurile noastre conțin minimum 20% uleiuri esențiale. Toate sunt parfumuri veritabile; nu vindem EDT sau EDP.

Care sunt diferențele dintre Parfum, Eau de parfum, Eau de toilette, sau Eau de cologne?

DiferenÈ›a se referă strict la concentraÈ›iile de uleiuri care compun un parfum. Aceste uleiuri sunt denumite „arome”, cu cat este mai mare concentratia de arome, cu atât va dura mai mult efectul unui parfum È™i cu atât mai puÈ›in este necesar să aplicaÈ›i la o utilizare.

  • Eau de cologne, are o concentratie mai mica, de aproximativ 2%-4%.
  • Eau de toilette conÈ›ine uleiuri în proporÈ›ie de 4%-10%, iar mirosul va persista între 2-4 ore.
  • Eau de parfum conÈ›ine uleiuri în concentraÈ›ii de 8%-15%, iar mirosul va persista între 3-5 ore.
  • Parfumurile pe de altă parte au concentratii de esenÈ›e între 15%-30%, pot dura până la 12 ore, in functie de ph-ul pielii si evident, de cantitatea de parfum folosita.

Cum alegem un parfum

Întâi de toate nu vă lasaÈ›i înÈ™elaÈ›i de ambalaj sau de coloritul minunat al unui flacon, parfumul se cumpără pentru mirosul său È™i pentru felul în care vă face să vă simÈ›iÈ›i. Pentru a lua contact cu parfumul aplicaÈ›i-l în cantitate mică direct pe piele, la încheietura mâinii. Nu vă frecaÈ›i încheieturile mâinilor, pentru că alteraÈ›i bogaÈ›ia de arome a parfumului. AveÈ›i răbdare 10-15 secunde, timp în care dispare izul de alcool È™i puteÈ›i simÈ›i adevaratul miros al parfumului. Contactul cu pielea vă arată compatibilitatea dintre dumneavoastră È™i parfum. Mirosul de cafea vă resetează simÈ›urile olfactive È™i vă permite să găsiÈ›i parfumul dvs. unic.

Parfumurile și produsele din gama Lactireo

  • sunt în conformitate cu cerinÈ›ele È™i standardele internaÈ›ionale de calitate
  • sunt testate în laboratoare acreditate
  • NU sunt testate pe animale
  • NU conÈ›in: parabeni / coloranÈ›i sintetici / parafine / uleiuri minerale sau derivaÈ›i de petrol / ftalaÈ›i / siliconi / propilen glicoli / substanÈ›e GMO

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii pe email!

Facebook