Cum comand

Prin efectuarea de comenzi de pe acest website, confirmati faptul că aÅ£i citit, aÅ£i înÅ£eles ÅŸi sunteÅ£i de acord cu "Termenii ÅŸi condiÅ£iile" de utilizare ale acestui website. Datele furnizate către S.C. Cosmetic Style S.R.L. (nume, număr de telefon, adresă postala, adresa de email) vor fi utilizate exclusiv în scopul facturarii si expedierii produselor comandate de Dumneavoastra. Datele personale (nume, adresa, numar de telefon) vor fi transmise catre Posta Romana sau - dupa caz - catre firma de curierat agreata. Modul in care Posta Romana sau firma de curierat agreata vor procesa datele Dumneavoastra nu poate fi controlat de catre S.C. Cosmetic Style S.R.L. si implicit S.C. Cosmetic Style S.R.L. NU poate fi trasa la raspundere pentru aceasta.

1. Comenzi prin telefon

Daca doriti sa efectuati comenzi prin telefon/whatsapp, ne puteti contacta la numarul: 0728.686.402

2. Comenzi prin e-mail

Pentru comenzile prin e-mail va rugam sa ne furnizati datele dvs. de identificare (nume, prenume, adresa, codul postal, localitate, judet si cnp) cat si produsele (denumire produs, cantitate) comandate. Comenzile prin e-mail le puteti trimite la adresa comenzi@cosmetic-style.ro

3. Comenzi online

Puteti sa comandati produse direct de pe site.

In pagina produsului precizati cantitatea comandata dupa care apasati pe butonul "Cumpara" pentru salvarea comenzii in cosul de cumparaturi.

Puteti sa revedeti produsele din cos apasand pe link-ul Cos cumparaturi din meniul de sus.

Dupa ce ati adaugat toate produsele dorite in cosul dvs. de cumparaturi, din cadrul acestuia apasati pe butonul "Finalizeaza" pentru a deschide formularul de comanda.

Completati formularul cu date exacte si apasati pe butonul "Trimite".

Dupa trimiterea comenzii veti primi un e-mail cu detaliile privind comanda efectuata. Pentru mai multe informatii despre livrare va rugam sa apasati aici.


Preturile produselor afisate pe acest site sunt pentru consumatorii finali si au caracter informativ putand fi schimbate fara o instiintare prealabila si nu ne asumam responsabilitatea pentru eventuale greseli de tehnoredactare.
In cazul in care sunteti revanzatori, iar produsele noastre prezinta interes pentru dvs., puteti sa ne transmiteti acest lucru telefonic sau prin e-mail si va vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

COMENZILE EXTERNE - International Shipping

Se pot face comenzi in afara României, în acest caz plata transportului fiind facută de client, iar livrarea se face dupa ce clientul a plătit în avans atat produsele cât È™i transportul.

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii pe email!

Facebook