Produse Empireo Cosmetic - parfumuri, creme

Produsele Empireo COSMETICS

Produsele marca Empireo Cosmetics sunt branduri premium ale parfumurilor Empireo. Acestea prezintă o calitate superioară și sunt produse în propria fabrică, fiind comparabile cu cele mai cunoscute marci internationale. Pe lângă parfumuri, compania se concentrează pe producția efectivă de geluri de duș, cu un conținut ridicat de substanțe naturale, care cresc hidratarea și catifelarea pielii. Compania pregătește, de asemenea și alte produse cosmetice și suplimente alimentare.

Parfumul sau mirosul în sine este cea mai importantă caracteristică și parfumurile noastre sunt făcute cu cele mai moderne metode. Acestea constituie un amestec de uleiuri naturale, asemenea celor mai moderne parfumuri de pe piață. În funcție de tipul de parfum, fiecare dintre ele trece printr-un ciclu de fabricatie de 4 până la 12 săptămâni.

Produsele noastre respectă cele mai stricte reglementări și standarde UE. Toate parfumurile noastre conțin minimum 20% uleiuri esențiale. Toate sunt parfumuri veritabile; nu vindem EDT sau EDP.

Care sunt diferențele dintre Parfum, Eau de parfum, Eau de toilette, sau Eau de cologne?

Diferența se referă strict la concentrațiile de uleiuri care compun un parfum. Aceste uleiuri sunt denumite „arome”, cu cat este mai mare concentratia de arome, cu atât va dura mai mult efectul unui parfum și cu atât mai puțin este necesar să aplicați la o utilizare.

  • Eau de cologne, are o concentratie mai mica, de aproximativ 2%-4%.
  • Eau de toilette conține uleiuri în proporție de 4%-10%, iar mirosul va persista între 2-4 ore.
  • Eau de parfum conține uleiuri în concentrații de 8%-15%, iar mirosul va persista între 3-5 ore.
  • Parfumurile pe de altă parte au concentratii de esențe între 15%-30%, pot dura până la 12 ore, in functie de ph-ul pielii si evident, de cantitatea de parfum folosita.

Cum alegem un parfum

Întâi de toate nu vă lasați înșelați de ambalaj sau de coloritul minunat al unui flacon, parfumul se cumpără pentru mirosul său și pentru felul în care vă face să vă simțiți. Pentru a lua contact cu parfumul aplicați-l în cantitate mică direct pe piele, la încheietura mâinii. Nu vă frecați încheieturile mâinilor, pentru că alterați bogația de arome a parfumului. Aveți răbdare 10-15 secunde, timp în care dispare izul de alcool și puteți simți adevaratul miros al parfumului. Contactul cu pielea vă arată compatibilitatea dintre dumneavoastră și parfum. Mirosul de cafea vă resetează simțurile olfactive și vă permite să găsiți parfumul dvs. unic.

Parfumurile și produsele din gama Lactireo

  • sunt în conformitate cu cerințele și standardele internaționale de calitate
  • sunt testate în laboratoare acreditate
  • NU sunt testate pe animale
  • NU conțin: parabeni / coloranți sintetici / parafine / uleiuri minerale sau derivați de petrol / ftalați / siliconi / propilen glicoli / substanțe GMO

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii pe email!

Facebook