Despre noi

Firma Cosmetic Style Srl a fost infiintata in anul 2008 cu speranta de a aduce pentru doamnele de toate varstele produse pentru infrumusetare care sa le satisfaca dorintele. Am inceput cu o gama restransa de produse, aceasta gama dezvoltandu-se de la luna la luna datorita clientelor multumite devenite cliente fidele. Asadar, clientela a crescut ajungand sa distribuim produsele noastre in intreaga tara.

In anul 2009 - 2010 am devenit importatori si distribuitori in Romania a unor producatori de renume mondial cum sunt:

Beauties Factory, Coastal Scents, Victoria's Secret.

In continuare dorim sa fiti alaturi de noi cu propuneri, sugestii sau pareri.

Va multumim,

echipa Cosmetic Style

 

Intrebare: De ce sa cumpar de la cosmetic-style.ro?

Raspuns 1: Comercializam produse de infrumusetare si nail art de calitate la preturi accesibile. Oferim preturi de reseller clientilor care doresc sa revanda produsele noastre. Cosmetic-style.ro lanseaza promotii speciale din timp in timp. Dvs. trebuie doar sa continuati sa ne vizitati pentru a afla despre noutatile si cadourile noastre.

Raspuns 2: Oferim servicii rapide si de incredere pentru expedierea coletelor. Clientii aleg metoda de livrare dorita, prin intermediul Postei Romane sau prin curier rapid.

Raspuns 3: Plata produselor comandate va fi achitata ramburs la primirea coletului, la ghiseul oficiului postal de unde ridicati coletul sau direct curierului in cazul in care ati optat pentru serviciul de curierat rapid. Pentru plata in avans in cont bancar a produselor comandate, va rugam sa ne comunicati aceasta in scris pe adresa de email office@cosmetic-style.ro. In cazul in care optati pentru plata in avans transportul produselor va fi suportat de catre Cosmetic Style Srl (transport prin intermediul Postei Romane).

Raspuns 4: Beneficiati de serviciul Retur - Schimbare (14 zile de la comanda). Efectuam controale de calitate asupra comenzilor si va asiguram ca produsele sunt verificate si sunt in conditii perfecte inainte de a fi expediate catre dvs. Produsele care nu sunt testate sau desfacute se pot returna in ambalajul original in cazul in care nuanta aleasa de dvs nu este ceea ce va doriti. Pentru aceasta va rugam sa ne scrieti pe adresa de email office@cosmetic-style.ro cauza pentru care doriti returnarea produsului in termen de maxim 7 zile de la primirea coletului.

Produse care nu se returneaza:

Ne pare rau dar nu acceptam returnarea produselor:

- la mai mult de 14 zile dupa receptionarea lor (trebuie sa aveti atasat chitanta achitarii coletului).
- care au fost deschise si folosite.
- care nu sunt in starea lor originala, au fost descomplectate sau distruse.
- care sunt cadou sau mostre.

Schimbarea produselor:

Cosmetic-style.ro schimba produsele care sunt defecte sau au fost trimise eronat. Va rugam sa retineti ca inainte de furnizarea unui schimb vom verifca mai intai starea produsului.

Certificate de calitate:

http://www.bf-beauty.com/user/Image/Certificate.htm

http://www.bf-beauty.com/user/Image/cert_89.htm

http://www.bf-beauty.com/user/Image/cert_89_2.htm

http://www.bf-beauty.com/user/Image/Certificate_drill.htm

http://www.bf-beauty.com/user/Image/Certificate_UV_lamp.htm

http://www.bf-beauty.com/user/Image/Certificate_Dust_Collector.htm

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru pentru a primi informatii pe email!

Facebook